Foto: Joakim Malmerfelt

Välkommen till Åkersberga Triathlonförening

Åkersberga Triathlonförening är klubben för dig  som älskar träning i allmänhet och uthållighetssport i synnerhet. Hos oss är alla välkomna oavsett om du tränar för triathlon, swimrun, En Svensk Klassiker eller bara för att ha kul.

Under höst, vinter och vår har vi oftast fyra organiserade träningar i veckan och utöver det spontana pass och gästtränare då och då. Under sommaren har vi oftast färre organiserade träningar men den finns desto större möjligheter för spontana arrangemang.

Alla är välkomna att provträna med oss innan man blir fullvärdig medlem. Just nu bedriver vi ingen barn- eller ungdomsverksamhet men hör gärna av er ändå om ni är intreserade av det.

En vanlig fråga är om vem som helst kan vara med eller om man måste vara bra. Svaret är enkelt, alla kan vara med och vi har flera medlemmar som började från i princip noll.

Välkommen!

Uppdaterad: 18 SEP 2017 10:44