Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


Resultat Abu Dhabi

(2022-11-26 08:38)
En intensiv tävlingsdag är över i World Triathlon Championship Finals i Abu Dhabi - årets sista stora tävling, kronjuvelen i World Triathlon's tävlingskalender.
 
World Triathlon Championship Finals är igång i Abu Dhabi! Tidigt imorgon fredag slänger sig Daniel Nöu, Tilda Månsson och Andreas Carlsson i vattnet för att representera våra svenska färger.
 
Söndag den 26 mars 2023 är det dags för Svenska Triathlonförbundets årsmöte där förbundsstyrelsen för nästa verksamhetsår ska väljas. Genom att nominera en kandidat kan din förening vara med och påverka utvecklingen för svensk triathlon.
 

Medeldistans-SM 2023

(2022-11-11 14:00)
Medeldistans-SM 2023 kommer arrangeras av Challenge Vansbro - organisationen får förtroende att ytterligare ett år genomföra Svenska Mästerskapet på medeldistans.
 
Jämlikhet inom idrott är inte ett mål i sig, det är en övertygelse om att våra gemensamma erfarenheter och färdigheter stärker oss som helhet.
 

Scandic Tri Camp

(2022-10-13 17:33)
Triathlon är så mycket mer än hårda träningspass och tävling - Svenska Triathlonförbundet bjuder nu vid flera tillfällen, på olika ställen i landet, in dig till Scandic Tri Camp!
 
Oscar Lilja, Race & Shine Sports Club, stod för en fantastisk prestation när han tog silver i juniorernas Cross Triathlon lopp vid Europe Triathlon Multisport Cross Championships i spanska Bilbao.
 
För dig som vill kombinera en satsning på triathlon med studier finns flera alternativ.
 
Tilda åkte till Bergen för att se och lära och skaffa sig erfarenhet av att tävla på seniornivå.
 
Nytt för i år var att tävlingen även var öppen för paradeltagare och tävlingen hade fyra paratriathleter som tagit vara på den möjligheten.
 
Vi återkommer med tid och datum för nytt möte som vi kör digitalt...
 

Tack & Välkomna!

(2022-08-01 17:00)
Tävlingssäsongen är i full gång och det är superroligt att se att så många ha hittat tillbaka till tävlingar och träningar efter pandemin, även om antalet utövare är färre än innan pandemin startade.
 
Jesper Svensson och Sara Svensk är nu korade till Svenska Mästare 2022 i medeldistans. Stort grattis!
 
Succén fortsätter för Tilda Månsson från Väsby SS Triathlon och går sprang hon hem JVM segern i Kanada. Stort Grattis till Tilda!
 
Tilda Månsson och Gabriel Sandör, helgens storvinnare i Triathlon med vinst både i Nordiskt och Svenskt Mästerskap som avgjordes idag i Linköping. Det blev även blå-gult överst på pallen i form av svensk seger i Stafett tävlingen.
 

Logga6

 

Följ ÅTF

 

FB

Twitter3

Instagram.png

 

strava-logo1.png

 

Sponsor

 

 

Postadress:
Åkersberga Triathlonförening - Triathlon
Michael Nabb, Spånlötsvägen 29
18434 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0730513775
E-post: info@akersbergatriat...

Se all info