Hoppa till sidans innehåll

Årsmöte lördagen den 12:e mars.

24 JAN 2022 15:08
Uppdaterat med tid och plats. Motioner ska vara styrelsen till handa minst en månad innan årsmötet.
  • Uppdaterad: 13 MAJ 2022 08:07

Hej ÅTF:are,

Tyvärr var vi tvungna att ställa in curlingen med Anette Norberg. Vi hade lyckats välja den enda helgen under hela våren då samtliga banor i storstockholmsområdet var bokade. Men, tack vare en f.d medlem har vi istället en annan rolig aktivitet. Under 90 min kommer vi få hjälp av två instruktörer att prova på ledklättring i Klättercentret Akalla (Vandagatan 3, 164 74 Kista) med start 12:30 lördagen den 12/3.

Som sist ber vi er gå in på Facebook för att anmäla att ni vill delta i klättringen , har ni inte Facebook så skicka ett mejl att ni vill komma.

Årsmötet kommer gå av stapeln strax efter klättringen med start ca 14:30 i ett konferensrum på klättercentret. Lån av utrustning för klättringen samt instruktörerna står klubben för. Eventuellt fika på årsmötet kan köpas av var och en i fiket som ligger i klättercentret till självkostnadspris.

PS. Självklart är man välkommen på årsmötet utan att delta i klättringen! (eller tvärt om) DS.

/Styrelsen

------------------------------------------

Hej ÅTF:are,

Lördagen den 12:e mars kommer årets årsmöte gå av stapeln. Vi har inte bestämt tid och plats ännu, ber att få återkomma om det, men boka gärna av dagen så ni har möjlighet att delta. Vi siktar på fysiskt årsmöte i år med någon rolig aktivitet kopplat till mötet, givet att restriktionerna tillåter det. Vill man lämna in en motion så ska det vara styrelsen till handa minst en månad innan årsmötet.

Glöm inte heller att det är dags att betala medlemsavgiften för 2022. Sista datum är 31/1 för de som var medlemmar under 2021. Sätt in 1500:- på BG 194-1228 och ange ert namn.

/Styrelsen

Skribent: Joakim Malmerfelt
E-post: This is a mailto link

Logga6

 

Följ ÅTF

 

FB

Twitter3

Instagram.png

 

strava-logo1.png

 

Sponsor

 

 

Postadress:
Åkersberga Triathlonförening - Triathlon
Michael Nabb, Spånlötsvägen 29
18434 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0730513775
E-post: info@akersbergatriat...

Se all info