Hoppa till sidans innehåll

Sommaruppdatering 2016

18 APR 2016 21:00
Träning i sommar.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2018 11:50

Det kanske inte känns i luften men solen har börjat skvallra om att sommaren är i intågande. För oss i ÅTF innebär sommarsäsongen lite annat schema än under höst, vinter och vår. Därför har styrelsen i sammarbete med respektive grenansvariga kommit överens om följande schema som gäller under maj-augusti.

Simning:
Tisdag kväll i Domarudden. Per leder sina uppskattade simpass i Drängsjön med option på att lägga passen på andra väl valda platser när andan faller in med start i juni. Vid kallt väder kommer tisdagspassen kvarstå i Söra Simhall under första delen av juni.

Cykling:
Torsdag kväll 19:00-20:00 & Lördag 09:00->
Cyklingen kommer på torsdagar fokusera på korta intensiva pass och på lördagar kommer fokus ligga på längre pass. Dessa pass har idag inga ledare och när vi närmar oss kommer vi därför efterlysa ledare här.

Löpning:
Onsdagar kl 20:00 i Hackstaspåret. Undertecknad kommer fortsätta hålla löppass fram till mitten av juni för att sedan återuppta i augusti. Fredrik kommer också återkommande utannonsera specialpass som tidigare kommunicerats. Tanken är vidare att vi i och med satt schemat frigör lördagarna åt Åkersberga Springs långpass, något som efterfrågats.

Klubbmästerskap:
Söndagen den 7:e augusti kommer klubben arrangera 2016 års klubbmästerskap. För att genomföra ett bra evenemang söker styrelsen medlemmar som kan tänka sig ingå i en tävlingskommité. Hör av er till mig eller i kommentarerna här om du är intresserad.

Träningsdag:
Familjen Malmerfelt med stöd av Cathrin bjuder som tidigare annonserats in medlemmar till en träningsdag lördagen den 13:e augusti. Tanken är en härlig dag tillsammans med simning och löpning vid och runt arrangörernas sommarställe. Mer info när vi närmar oss.

Sen är det såklart högst uppskattat om medlemmarna mer eller mindre spontant kommer på egna idéer och bjuder in oss andra. Allt som behövs är en rad eller två här.

Skribent: Michael Nabb
Epost: This is a mailto link

Logga6

 

Följ ÅTF

 

FB

Twitter3

Instagram

 

Sponsor

 

 

Postadress:
Åkersberga Triathlonförening - Triathlon
Michael Nabb, Spånlötsvägen 29
18434 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0730513775
E-post: info@akersbergatriat...

Se all info