Hoppa till sidans innehåll

Medlemsavgift 2018

01 JAN 2018 17:19
Nu är det dags att betala medlemsavgiften för 2018. Avgiften är, precis som tidigare år, 1500:- för hela kalenderåret.
Ni som hakade på erbjudandet om medlemskap under senaste simlägret kan såklart bortse från detta.
  • Uppdaterad: 14 SEP 2018 11:49

Det finns några olika sätt att betala. Vi föredrar att man sätter in 1500 SEK på vårt bankgiro 194-1228, glöm inte att ange namn på den person medlemskapet gäller för.

Vi kommer också skicka ut ett mejl till alla där det finns instruktioner om hur man betalar med kort. Här ber vi återigen er betala via bankgiro om möjligt men om det inte går är det ok att betala med bankkort. Undvik helst kreditkort eftersom avgiften är relativt hög för oss.

Sista datum att betala är den 31:a januari för befintliga medlemmar. Notera att om man deltar på ett träningspass under januari så förbinder man sig att bli medlem under året.

Vad använder vi våra inkomster till? Under 2018 kommer vi som vanligt ha arrangerade ledarledda träningar så gott som varje vecka med fokus på vinter, vår och höst. Vi kommer kunna cykla på Bosön 10:e februari och vi har flera andra arrangemang på planeringsstadiet, förhoppningsvis ytterligare gästtränare eller föreläsare. Som vanligt blir det klubb(m)ästerskap och klubbfest. Räkna med årsmöte någon gång under februari-mars.

Hoppas alla vill fortsätta träna och umgås med oss, men om livet bjuder på andra prioriteringar så tveka inte att säga till så slipper ni få påminnelser framöver.

/Styrelsen

Skribent: Michael Nabb
Epost: This is a mailto link

Logga6

 

Följ ÅTF

 

FB

Twitter3

Instagram

 

Sponsor

 

 

Postadress:
Åkersberga Triathlonförening - Triathlon
Michael Nabb, Spånlötsvägen 29
18434 Åkersberga

Kontakt:
Tel: 0730513775
E-post: This is a mailto link

Se all info