Att bli medlem i Åkersberga triathlonförening.

Klubben startades som en kompisklubb och den känslan vill vi ha kvar i klubben. Alla ska känna sig välkomna, nybörjare som rutinerad, gammal som ung. Flertalet i klubben bollar föräldrarskap med träning och vi vill inte att det ska vara antingen eller, utan både och. Barnen och din partner är alltid välkomna att följa med på träningsläger och vår uteträning (under eget ansvar förstås).
Träning är förstås det centrala i vår klubb och vi följer en träningscykel som börjar i oktober och slutar i maj. Under sommaren så tävlar vi och i september så vilar vi.
Förutom träning så ordnar vi klubbfester, mingelkvällar, föreläsningar, träningshelger och annat för att kunna behålla klubben som en kompisklubb där vi inte bara tränar utan också umgås.

Vad krävs för att bli medlem?

• betala medlemsavgift 1500 kr (750 kr för dom som går med efter 1 september och ungdomar från året de fyller 16 till och med året de fyller 19)
  • vara över 16 år
  • ställa upp vid eventuella evenemang där klubben är engagerad
  • vara en god kamrat
  • för deltagande i vår simträning inomhus så måste du kunna crawla minst 100 m. Om inte, så rekommenderar vi en simkurs på något av våra badhus. Denna regel finns för att det inte ska bli "stopp" när vi tränar.

Rent praktiskt!!
Anmäl dig via websidan. Ett mail kommer att skickas ut till dig med information om hur betalning sker, denna görs sedan via hemsidan eller direkt till klubbens bankgirokonto.

Välkommen!!

Uppdaterad: 27 FEB 2018 14:21 Skribent: Joakim Malmerfelt