Foto: Joakim Malmerfelt

Välkommen till Åkersberga Triathlonförening

Åkersberga triathlonförening är klubben för dig som är inbiten triathlet eller bara vill prova på. Hos oss är alla välkomna oavsett om du tränar för Ironman, sprint eller bara för hälsans skull. Vi tycker det är roligt att träna, tävla och åka på träningsläger tillsammans och har förståelse för att triathlon är en tidskrävande idrott. Därför är din familj alltid välkommen på både träning och träningsläger. Vi har dock i dagsläget ingen organiserad barn- och ungdomsträning för barn under 16 år men de är välkomna under vuxens övervakning. På träningsläger hjälps vi med småbarn åts så att alla kan träna.

För att bli medlem krävs att du är över 16 år och klarar av att crawla 100 m (om inte finns crawlkurser på de flesta badhus).

KOM OCH PROVTRÄNA MED OSS!!

mvh/Fredrik ordförande

Uppdaterad: 18 SEP 2017 10:44